contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Iaurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 500 g piept de pui (pulpe dezozate),
  • 100 g iaurt,
  • o lingura bulion,
  • 5 catei de usturoi,
  • o lingurita rozmarin,
  • 1 lamaie,
  • ulei,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie bucatele mici.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Amestecam iaurtul cu bulionul, usturoiul si rozmarinul.
Condimentam puiul cu sare si piper si se amesteca cu sosul de iaurt.
Se da la rece pentru 30 minute.
Se incinge uliul intr-o cratita si se adauga puiul, impreuna cu marinata de iaurt.
Se lasa pe foc pentru 30 minute, pana se patrunde bine puiul.
Dupa ce stingem focul, acrim cu zeama de la o lamaie.
Se serveste fierbinte cu garnitura de orez sau cartofi.
Bon Appetit!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com