contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Scortisoara

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


* 4 pulpe de pui dezosate
* 1 lingura ulei de masline
* 1 lingura unt
* 1 ceapa
* 4 catei usturoi
* 1 ardei capia
* 1 lingurita ghimbir
* 1 lingurita scortisoara
* 1 cartof
* 240 ml suc de rosii
* 100 ml vin alb
* 50 g cascaval
* sare si piper
* patrunjel
Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete.

Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.
Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.
Potrivim gustul de sare si piper.
Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

In momentul servirii se presara cu patrunjel.



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com