contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Manastiresc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa ce am poftit, si am tot poftit... Mai intai la Gaby, apoi la Laurici.. si n-am mai rezistat dom`le! Cat de bun este.. mm... cum sa zic.. este ceva de care nu te saturi!
Din pacate pozele nu-s tocmai reusit, sper sa le refac. 
Ingrediente:

6 bucati mici pulpe superioare pui
1 ceapa
7 ciuperci champignon
100 ml vin alb
5 catei usturoi
200 ml smantana
sare
piper
boia iute
cimbru
1 mana patrunjel tocat



Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).
Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute.
Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.
Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul.
Am servit alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna va doresc!!!