contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Taranesc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


IMG_5118

Adeseori ajungem sa calatorim culinar in cele mai indepartate si exotice locuri, sa utilizam cele mai nestiute ingrediente si ignoram ceea ce avem acasa. Si nu, bucataria romaneasca nu se rezuma doar la mancarea grasa a omului care munceste toata ziua si are cum sa arda slanina care nu ii mai blocheaza arterele. Putem folosi accente de bucatarie traditionala pentru mese usoare de vara care cu siguranta va vor aduce multa bucurie si meseni multumiti si satui! :)
IMG_5122
Puiul din imagini nu are nimic deosebit si nu este deloc pretentios.
Sunt doar niste pulpe de pui dezosate sarate si piperate cu masura, tavalite prin ou si apoi prin malai. Apoi sunt asezate frumos intr-o tava si date la cuptor putin stropite cu ulei. Se lasa la cuptor pana se rumenesc bine si apoi se intorc in tava pentru a ne asigura ca este bine gatita carnea.
IMG_5119
Intre timp pregatiti mamaliga dupa mestesugul stramosesc si faceti o salata de rosii, castraveti si ceapa pe care o legati cu un paharel mic de iaurt (gras ;) ) si o mana de marar verde proaspat si aromat.

IMG_5123

Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com