contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Puisorul Meu E Mare Bucatar Pe Culinario.ro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Puisorul meu e mare bucatar!!! :P ...asa suna minunatul concurs dedicat micilor bucatari, de pe Culinario.ro, pe care l-am demarat cu ocazia zilei copiilor -1 iunie!
...si cum Bogdi meu nu putea sa rateze asa ceva :P ...ne-am apucat si noi de treaba..."noi" impropriu zis, caci puiutul meu iubit a pregatit totul de unul singur, dupa cum veti vedea mai jos...
Eu i-am propus un alt desert (pe care, probabil, il va pregati tot el :P ...si vi-l vom arata cat de curand) dar in final m-am conformat dorintei lui si iata, va prezentam (in premiera mondiala :D) prima "reteta" a lui Bogdi: Clovn de inghetata!!! :)

 Adevarul este ca numai eu stiu cum am reusit, pana la urma, sa il determin s-o faca :D ...ieri i-am "intins" bazinul in gradina si eram very close sa nu mai aparem cu nici o reteta! :P
...de-aia si clovnul nostru e un pic cam ciuntit, saracul :)) ...din cauza de prea mare graba, a uitat sa-i puna urechile...dar chiar si asa, eu sint foarte mandra de el! :)


 Mod preparare:

Fiecare dintre suporturile de hartie se pune pe cate o farfurie de desert (se pun cate doua pentru mai multa stabilitate)
...aici iubirea mea se juca un pic cu cornetele in timp ce va prezenta ingredientele...pesemne foarte doritor sa le "testeze" rezistenta cat mai curand hi, hi...
In fiecare se pune cate o biluta de inghetata si se aseaza cate un cornet pe post de palarie...zice reteta noastra...numai ca la noi s-a intamplat exact invers :P ...dat fiind faptul ca micul meu bucataras a vrut ca mai apoi sa isi si manance opera :D ...si asta doar sub forma de inghetata la cornet!
Daca se realizeaza ca si in reteta, lucrurile decurg muuuult mai usor...adaugati doar cupa de inghetata in forma de hartie si ii "lipiti" cornetul ;)
Drajeurile se aseaza pe post de ochi, nas, gura si urechi...
La noi, pentru ca inghetata dadea deja semne de oboseala :)) ..."urechile" au fost lasate la o parte :)))
Se serveste imediat:

Speram din tot sufletul ca v-a placut! :)
...si cum va spuneam mai sus, eu una sint extrem de mandra de iubitul meu mic, caci chiar a "lucrat" singur...nu l-am ajutat cu absolut nimic :)
...si doar se stie, important e sa participi nu sa castigi...desi nu cred ca puiul meu s-ar supara daca s-ar intampla asta :))



Reteta recomanda de SavaLaura.blogspot.com