contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Pane Si Thermosaurus

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ma rog, oarecum pane, ca nici nu mai stiu ce se intelege prin asta, deci trecute prin aluat, prajite si crocante. Extracrispy (sa inteleaga tot romanul).

Slide6

Cum spuneam la supa cu perisoare de pui, am fiert (nu de tot) pulpele, alaturi de legume. Din care am facut salata cu nitica maioneza.

Pulpele racite le-am dat intai prin faina.

Slide7

In faina ramasa am pus ou, condimente (piper japonez si ceva condimente pentru carne de pasare, asemanatoare cu alea de le are bogdana) si fulgi de porumb.

Slide8

Am prajit totul in ulei bine incins (puiul e deja patruns). Apropos de ulei, pentru ca prajesc destul de rar, strecor si pastrez uleiul de la prajit, pentru ca nu am mereu cantitati suficiente de ulei de arahide, fac diverse amestecuri, sa vad care mi se pare mai potrivit, gust neutru, rezistenta, anduranta. Aista, ultima serie in care voi face si pachetele de primavara, are asa: ulei de arahide, ulei de floarea soarelui, ulei de ciulini (v-am aratat la link).

Se comporta excelent.

Slide9

Iaca asadar productia la hectar (lipseste mancarea potaii din poze).

Pulpe si salata.

Slide10

Supa (langa pulpe).

Slide11

Si ele insele.

Slide12

Stiu ca s-a intrat in post si mancarea nu e de post, numai eu si cainele trebuie sa mancam de post desi nu tinem post, ceilalti nici atat nu tin post asa ca daca o sa mai fie retete de post o sa vi le arat cu drag.

Mi-a iesit? Nici voua nu vi se pare enervanta repetitia asta disperata in cautare de vizitatori? Nu? E misto, daca functioneaza, o sa gaseasca pulpe pane cine cauta retete de post :D

Apropos, cea mai de porc chestie pe care am vazut-o cautand cu totul si cu totul altceva pe net, un site unde te detecteaza shpionii sa vaza daca esti invizibil pe yahoo. Stiu ca exista mai de mult, ce nu inteleg e de ce ai vrea sa vezi cine e invizibil? Daca cineva te evita, poate are motive, lasati dom’le oamenii in pace, ca butonatul de trancaneala nu e la acord global. Mama nene, ce chestie, vede lumea ca esti invizibil si vorbesti cu altii, ce sa ne mai facem.

Si redezordonand ideile, ia ghiciti ce e asta (retorica, o sa va arat eu ce e).

Prehistoric-Style-T-Rex-Thermosaurus-Radiator-2

Am gasit pe dwellingawker link la site-ul intharlld unde era minunea asta, dati pe al doilea link sa vedeti despre ce este vorba, e mortal Thermosaurus. Da, e un calorifer. Vreau si eu :)

rororo