contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pupkin Pecan Cobbler

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pana in prezent mancasem Cobbler doar cu fructe si stiam ca e un desert super bun, dar cel cu dovleac e mai mult decat divin. Prajitura pufoasa, umeda si crocanta(de la nuci) deasupra si sos gros ca de caramel dedesupt...YUUUM!

Ingrediente
-1 cup+3 linguri faina
- 2 lingurite praf de copt
- un praf de sare
- 3/4 cup zahar tos
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara macinata
- 1/2 lingurita cuisoare macinate
- 1/2 cup miez de dovleac copt
- 1/4 cup lapte
- 1/4 cup ulei
- 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
Topping:
- 1/2 cup zahar tos
- 1/2 zahar brun
-  o mana buna de nuci tocate grosier
- 1 1/2 cup apa clocotita
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C, puneti grilajul cuptorului la mijloc si o folie de aluminiu sub el. Amestecati intr-un bol mare ingredientele solide si condimentele. In alt bol amestecati ingredientele lichide si adaugati-le la cele solide, incorporandu-le cu o spatula de silicon.



2. Turnati aluatul obtinut intr-o tava de 20*20 cm si nivelati-l. Presarati deasupra toppingul facut din cele trei ingrediente amestecate. La final turnati apa clocotita fara sa amestecati. Dati la cuptorul incalzit bine pentru 40-45 de minute. Lasati sa se raceasca 10-15 minute si serviti cu frisca sau inghetata de vanilie. Sursa

comentarii