contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ramas Bun Draga Noastra Malina !!! Dumnezeu Sa Te Aiba In Paza!!!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Mălina Olinescu, care a murit în noaptea de duminică spre luni după ce a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, a obţinut numeroase premii pentru interpretare cu piesele sale  si a lasat un imens gol in muzica romaneasca  de calitate si in inimile familiei si a celor apropiati.


Daca apropiatii Malinei Olinescu au in continuare indoieli ca aceasta s-ar fi sinucis, Arhiepiscopia Bucurestilor nu a avut ! Institutia a respins cererea familiei de a o inmormanta cu o slujba obisnuita si a aprobat doar "oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi"!

Secretariatul Arhiepiscopiei Bucurestilor a emis inca de ieri un raspuns "la cererea doamnei Doina Spataru, care a solicitat oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru fiica Domniei Sale Malina Olinescu" ,precum ca "Malina Olinescu, a avut o atitudine necrestina!"

"Din primele cercetari ale organismelor abilitate privind circumstantele mortii Malinei Olinescu rezulta ca cea mai probabila cauza a decesului artistei a fost sinuciderea. In plus, din relatarile celor apropiati reiese ca artista Malina Olinescuar fi afirmat public de mai multe ori ca intentioneaza sa se sinucida, ceea ce denota o atitudine necrestina. Sinuciderea este un pacat greu condamnat de Biserica, iar canoanele bisericesti nu permit oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru sinucigasi. Aceasta masura are rol pedagogic cu scopul prevenirii si descurajarii unor astfel de cazuri.
Din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei indurerate, Arhiepiscopia Bucurestilor a aprobat doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi a artistei Malina Olinescu. Ca atare, slujba de inmormantare a fost oficiata astazi doar de un preot  si in afara capelei cimitirului "Sfanta Vineri" din capitala.
Daca in urma cercetarilor organismelor abilitate se va dovedi o alta cauza a mortii Malinei Olinescu,  slujba oficiata astazi se va completa cu celelalte parti ale slujbei de inmormantare obisnuite...


Astazi la inmormantarea Malinei a aparut soarele,iar bradutul pe care i l-au impodobit si i l-au adus cei dragi stiind cat de mult inseamna pentru ea spiritul Craciunului...Off, Doamne cata durere ... Dumnezeu o iubeste si va avea  grija de sufletelul ei ...Mare pacat de tineretea,de frumusetea si de talentul ei ... E tare greu sa fii inconjurat de atata lume si totusi sa te simti singur,iar Malinei din pacate,tocmai  acest lucru i s-a intamplat...