contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Retete De La Weight Watchers

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ultima mea achizitie in materie de carti cu retete culinare este o carte Weight Watchers cu peste 500 de retete excelente, rapide si light.

Incepand de la aperitive, dip-uri si ajungand la retete mai complexe cum ar fi pizza facuta de la 0, paine de casa cu seminte  sau deserturi laborioase, toate sunt prezentate in aceasta carte in versiunea low fat, low cal.

Am inceput sa o citesc si faptul ca are fi fotografii delicioase ma face sa nu-mi doresc sa ma desprind din lectura…dar in fine..e doar o carte de bucate nu-i asha?:)

Consider ca e foarte important sa incercam sa mancam cat mai sanatos, natural si bio, fara prea multe E-uri si aditivi. Acesta carte imi va da multe idei de retete rapide, inovative si care sunt uber sanatoase.

Va recomand, de asemenea sa cumparati din piete si de la producatori locali produse crescute in gradina, care nu sunt stropite cu chimicale sau crescute fortat. De asemenea va recomand sa mancati fructele si legumele de sezon deoarece acestea au sanse mult mai mari de a fi proaspete.

Dupa ultima toxiinfectie alimentara mi-am reimprospatat ideile despre spalatul fructelor si legumelor cumparate inainte de a le manca, si va recomand sa spalati totul inainte de consum.



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com