contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Retete De Mancare Cand In Fund Ne Doare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dragi copii azi o sa va dau niste retete. Fara misto. SI nu in fund ne doare ci in alte parti spatiale (daca nu stiti ca spate = spatial nu aveti copii in preajma).

Am pus la fiert la gramada oase de vita, porc, plus porc afumat. Da, mai am canini. Pe urma numai zarzavt obisnuit, extraproductie de telina, cartoafe si niscai paste si mult pa. Fireste, ardei iute.

Am acrit cu bors am pus si o conserva de rosii si jumatate de zeama jap, peste varza. Pe care am calit-o, nu am baut-o.

Stiti deja ca imi plac halelile cu gust de cazan. Asa ca am facut si potaii mancare (fluiera vantul in frigider) din carne de vita tocata, legume si orez.

Si, fireste, am furat, pai ce. Mai aproape …

Inca o reteta: se cumpara gogosi de la gogoserie, se pune pe ele smantana si dulceata made in Bacau. Rezulta, papanasi.

No bun, mergem si la cumparaturi, se anunta mosafiri, deci recomand din inima toate produsele din poza iar Danish Blue (dada, Hustle, pentru cunoscatori) era la oferta, luai, ce era sa fac.

Si reteta de baza a scuccesului, se merge la Cantina Verde. Cred ca e a doua oara, nu? O fi in cartier dar bucatarul ala stie ce face, i-am trimes complimente, chit ca nu toate sunt facute de el sa va arat ce am consumat. Da sa va tineti bine, da? Ca am consumat.

Burrata (asta mai mult eu am halit ca sunt mare fan).

Tartar (nu exceleaza, am mancat mult mai bune, dar nu afost rau, carnea a fost de buna calitate dar cred ca macinata la mixer).

In schimb maiestria se vede la tot ce face cu fructe de mare. Sodsul de la creveti numai ca nu l-am cerut acas, exceptional.

Si cum, na, ca fetili, am pus ochii pe meniu, am zis sa luam piesa de rezistenta. face toti banisorii. Si i-am rugat sa puna si coda di rospo pe acolo. Sa ne mearga bine.

Detaliu cu (poza asta e pentru mama ca stiu ca ii plac scarafacii) …

Si pentru cine nu stie, dumnealui e ala de ii zice rospo si ii mai zice cumva dar nu am acuma chef sa imi aduc aminte.Da, frumos. Da’ buuuuun.

De consumat am consumat si diverse, au niste vinuri de mare exceptie acolo, numai seci, am disociat, vorba lui puiu, desert nu, nimeni nu e cu desertul. Da’ ca sa nu raman cu onoarea nereperata, iaca asa am disociat eu: rose, amstel, digestiv, cafeaua e la misto ca nu beau, iar la final sa ajute grav sanatatii, ceva vodka.

Asa ca de final, sa fie primit, am chemat doftoru nitel pe acasa. Pentru cine stie si cunoaste site-ul Gladiatorum, pararaaaam, ma laud cu medicul meu.

Asa se uita el cand e om bun si gaseste venele, altfel e un mielusel, sigur il cunoasteti pe Alex Amarfei. Nici un cot in gura sa nu ii dai :) ))))) Oricum m-a rezolvat cu o jap jap in vena si am dormit si eu ca un pui.

Si de final, ucigasa (nu luati in seama fotoliul ca pana nu creste nebuna nu schimb nimic in casa).

Doarme in fotoliul lui “tac’so”. Da, mama? E in regula raportul? Bacio!

acestea fiind zise, sper ca ati notat retetele, mai urmeaza si altele, rororo