contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Retetele Cu Inimioare Iti Aduc Premii ;-)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Zile de dragoste, multe retete cu inimioare si trei premii.
Nu vreau sa incepem/continuam polemica cu Valentine's Day si Dragobete, de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa le includ pe ambele in acest concurs.
Am multe retete cu inimioare, si dulci si sarate si usoare si complicate, iar voi nu trebuie decat sa dati share unei retete la voi pe pagina de facebook si sa-mi lasati linkul de share intr-un comentariu.
E simplu, nu-i asa?
Iata premiile:
Premiul I contine: revista Pasticceria(lba italiana) cu stampila pentru fursecuri Love, Creioane pentru decor Dr.Oetker, Margarete Napolitana Decor Dr. Oetker, Crema cu gust de cafea/brandy Dr. Oetker, Crema cu gust de fructe de padure Dr.Oetker, 1 plic Gelatina Dr. Oetker , 1 plic zahar vanilat Dr. Oetker , 1 plic praf de copt Dr. Oetker , un tub Inimioare ornament zahar Dr.Oetker.

Premiul II contine: revista Pasticceria(lba italiana) cu stampila pentru fursecuri Love, Creioane pentru decor Dr.Oetker, Margarete Napolitana Decor Dr. Oetker, Crema cu gust de cafea/brandy Dr. Oetker, Crema cu gust de vanilie Dr.Oetker, 1 plic Gelatina Dr. Oetker , 1 plic zahar vanilat Dr. Oetker , 1 plic praf de copt Dr. Oetker , un tub Inimioare ornament zahar Dr.Oetker.

Premiul III contine: 1 plic praf de Spuma pentru deserturi cu gust de frisca Dr. Oetker , Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata Dr. Oetker , Garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker , 2 plicuri praf de copt Dr. Oetker , 1 plic zahar cu scortisoara Dr. Oetker , 1 plic de gelatina Dr. Oetker , 1 plic amoniu pentru prajituri Dr. Oetker.


Ce trebuie sa faceti voi?
Regulament:
1. Sa dati Like la pagina Pe masa din bucatarie;
2. Sa intrati in acest articol Inimioare pentru Valentine's Day/Dragobete, sa dati  click pe  titlul unei retete, apoi share pe facebook. Butoanele de LIKE/SHARE sunt chiar sub titlul retetei!! Sunt 20 de retete cu inimioare, puteti sa dati share la una, la doua sau la orice reteta  va place ;-)
3. Reveniti si lasati un comentariu cu linkul de share de pe pagina voastra de facebook.
Exemplu: Am dat like paginii cu numele Popescu Ana si share: https://www.facebook.com/popescuana/posts/750350538337667. 
Daca nu va apare numele in link, inseamna ca nu ati procedat bine!! Comentariile vor fi moderate! Nu lasati doua, trei cu acelasi link, ci doar unul, va rog! Doar daca dati share la mai multe retete, lasati mai multe comentarii, evident ;-) Multumesc! 
 
Concursul incepe azi, 12 februarie si se termina in 25 februarie. Castigatorii vor fi anuntati pe 28 februarie si se vor trage la sorti, prin random.org.

 
Daca premiul nu va fi revendicat in termen de maxim 3 zile, la adresa de mail: [email protected] (atentie!) voi efectua o alta extragere! Trimiteti-mi si o copie dupa C.I. , va rog, alaturi de un numar de telefon.

Premiul va fi expediat doar pe teritoriul Romaniei, prin posta romana.
 Concursul e  promovat pe konkurs.ro