contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu-i asa ca nu stiti cu ce sa asezonati ceaiul cald cu care va rasfatati la birou sau acasa? Haplea va recomanda sa rulati … niste mere.

Ce iti trebuie pentru o rulada (poza 1)

Pt blat:
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- 2 linguri de ulei

Pt umplutura:
- 4 mere
- 2 linguri de zahar
- o lingurita scortisoara

Plan de lucru:
- Curatam, iar apoi razuim merele si le punem la calit impreuna cu zaharul si scortisoara (pozele 2 si 3). Le lasam la racit.
- Separam albusurile de galbenusuri (poza 4). Batem spuma albusurile cu un praf de sare, apoi, treptat, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa ca pentru bezea (poza 5).  Galbenusurile se mixeaza cu cele 2 linguri de ulei (poza 6)
- Adaugam galbenusurile peste spuma de albusuri si omogenizam cu o lingura de lemn (pozele 7 si 8).Se presara treptat faina si se omogenizeana tot cu ajutorul lingurii de lemn (poza 9)
-Se intinde compozitia intr-o tava (dimensiuni 30×40 cm) tapetata cu foaie de copt (poza 10) si lasam la cuptor pana se rumeneste, aproximativ 15 min. Apoi adaugam compozitia de mere racita (poza 11) si desprindem blatul de pe foaia de copt in timp ce rulam.Pudram cu zahar (poza 12).
- Servim (poza 13)

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

rulada cu mere 1 rulada cu mere 2 rulada cu mere 3 rulada cu mere 4 rulada cu mere 5 rulada cu mere 6 rulada cu mere 7 rulada cu mere 8 rulada cu mere 9 rulada cu mere 10 rulada cu mere 11 rulada cu mere 12 rulada cu mere 13
Filed under: C2. Prajituri