contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ok. Pozele nu-s prea dichisite, in ziua in care am gatit rulourile abia puteam sta in sus. Aveam de gand sa fac niste snitele dar m-am reorientat rapid spre altceva :)

Aveam deja pregatite vreo 8 felii de pulpa de porc, batute ca pentru snitel, sarate, piperate.
Am umblat prin frigider, prin congelator, si am scos de acolo 3 triunghiuri de branza topita, niste unt, mazare si niste ardei gras, gata tocat.
Mai intai am frecat branza topita cu o lingura de unt. Pasta obtinuta am distribuit-o pe suprafata fiecarei felii de carne. Deasupra am presarat cateva boabe de mazare si un pic de ardei gras. Cam asa arata o felie astfel pregatita:

Am rulat carnea; rulourile le-am fixat cu scobitori, apoi le-am dat prin faina, prin ou batut si prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei, pe ambele parti.

Si gata. Ne-a placut combinatia de gusturi.

De ieri ma chinui sa termin postarea :) Am rezolvat-o azi, in 5 minute, noroc ca dorm fetele :))



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com