contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sakura-an

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este o pasta de fasole alba cu aroma de sakura (flori de cires). Dulciurile cu aceasta aroma sunt foarte populare in aceasta perioada... intampinand parca venirea primaverii si "hanami" (privitul florilor de cires). Ce poate fi mai placut decat sa stai sub un cires inflorit, sa te ninga cu pelale de flori si sa te rasfeti cu un dulce astfel aromat :)

10 frunze de cires "marinate" (in sare)
1 lingura suc de sfecla sau apa + colorant alimentar rosu

Frunzele de cires se spala de sare si se sterg bine de apa. Fiecarei frunze i se scoate nervura centrala apoi se toaca marunt... frunza :P
Pasta de fasole (shiro-an) se amesteca bine cu frunzele tocate si sucul de sfecla.
Se pastreaza la frigider. Se poate si congela.