contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Cu Mar, Nuci Si Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




O salata gustoasa pentru roscate! ;-) Adica pentru veverite :P Cui ii plac nucile, alunele si alte seminte de rontait, e clar ca va fi pe placul lui aceasta salata. Si  sa nu uitam cascavalul, doar sunt fan branza <3
Dupa o idee din suplimentul Bucataria fara foc, al revistei Click! Pofta buna!
 
Preparare: 15'
Portii: 2
Ingrediente:
2 mere(1verde, 1 rosu),
o salata verde,
100g miez de nuca,
100g cascaval,
zeama de la o lamaie,
sare si piper.


Mod de preparare:
Storci lamaia si torni zeama intr-o farfurie pentru supa.
Speli merele, le stergi, le tai in jumatate, elimini codita si casuta samburilor. Le feliezi subtire, in ce forme vrei. Eu le-am taiat felii.
Feliile de mar le pui in zeama de lamaie ca sa nu se oxideze.
Speli bine salata, rupi frunzele, le tamponezi cu un prosop absorbant si le rupi bucati. Pastrazi cate frunze pentru decor.
Miejii de nuca ii tragi putin intr-o tigaie fara grasimi pana se rumenesc. Cand s-au racit, ii rupi in bucati.
Cascavalul il tai cuburi.
Zeama de lamaie o amesteci cu sare si piper dupa gust. Eu nu am pus.
Amesteci intr-un bol mare toate ingredientele, apoi torni zeama de lamaie.
Servesti imediat!