contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Rosii Si Castraveti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente: 1 kg de rosii de gradina, 1 castravete mare, 1 ceapa galbena, medie, 1 lingurita otet, 1 lingurita sare, 1 lingura si cu ulei vegetal.

Se spala legumele, se taie rosiile in bucati mari, chunks. Se taie castravetele, fara a-l decoji, in cubulete. Se amesteca rosiile cu bucatile de castravete intr-un bol. Se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca bine-bine de tot. Se adauga otetul, sarea si uleiul. Se poate decora cu cateva frunze de verdeata proaspata, patrunjel sau leustean, ori cateva fire de ceapa verde(partea verde) taiata fin, pe lung, sau maruntel, cubulete. Pentru decor, se pot taia cateva bucati de castravete in diverse forme sau cateva rosii sub forma de floare.

Si nu uitati! Este primavara! E vremea salatelor, a fructelor si legumelor ce acum saruta dulce veniera primaverii. Bucurati-va de ele!


Filed under: Aperitiv Tagged: nutritie sanatoasa, salata, salata de fructe, salata de rosii si castraveti, salata de ton, salata de vinete, salata orientala, salata verde, salate, salate aperitiv, salate cruditati, salate cu peste, salate cu pui, salate cu ton, salate de legume, salate de pot, salate de pui, salate dietetice, salate fara calorii, salate sanatoase, sos salatele copiilor


Articol recomandat de madalina-stama.net