contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Orientala (putin Altfel)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Daca e putin altfel (de fapt in esenta e banala, sosul difera si va spun sincer, merge de rupe) poate fi considerata reteta, zic eu.

Slide1

Dar mai intai, pentru ca visam la o chestie misto, cu o prietena, un grajd anume, un bistro aparte, mai intai, daca a iesit soarele dupa atata ploaie, l-am scos la pascut. Cum care cal? Pe Kreator, calul meu, paste busuioc.

Slide2

Daca tot e cu soare, merge si salata langa un mic dejun banal, nu? Merge.

Slide4

Slide3

Revenind la salata noastra, nu am ce sa va spun decat ca am folosit ce se pune de obicei, sau ce punea mama de cand ma stiu (si cand aveam), cartofi, oua, ceapa, masline. Si ne placea cu maioneza dar mi-am amintit ca am facut odata o salata de oua cu telemea si sosul nu a mai fost doar maioneza. Am amestecat maioneza cu telemea facuta pasta si cu smantana, plus niste busuioc „sifonat”, sare si piper, ad libitum, cum zicea Pastorel.

Sosul asta merge si numai cu oua si numai cu cartofi si cu ambele, as risca si cu conopida, de ce nu. Imi place, imi place, place, place.

Slide5

Amu nu trebuie sa va luati dupa combinatiile din capul meu, daca zic ca mie imi place ceva nu e musai sa va placa si voua, dar sosul asta, olala de Salajean (l-as pune si doar pe cartofi prajiti).

rororo