contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Persana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru dressing:

2 linguri ulei de masline,

sucul de la o lamaie,

1 catel de usturoi zdrobit,

sare si piper

 


In timp ce preparam aceasta salata dupa o reteta dintr-o foarte interesanta carte, m-am tot intrebat de ce ii zice "persana". Raspunsul poate sta in condimente. Cu un nume pompos sau nu, aceasta salata aparent banala este atat de delicioasa incat eu am ajuns sa o mananc goala - nu am mai avut rabdare sa fie gata friptura langa care urma sa o servesc.


 Mod preparare:

Tocati legumele cubulete si sfasiati frunzele de salata - eu le-am ales pe cele mai fragede, de la mijloc, dupa care amestecati-le intr-un bol. Pregatiti apoi dressingul amestecand energic toate ingredientele. Turnati amestecul obtinut peste salata doar inainte de a-l servi. Mai puteti adauga deasupra si piper proaspat macinat.



 Reteta recomandata de amainbucatarie.blogspot.com