contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarbatoare In Bucataria Ta!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Singurul robot de bucatarie din lume cu functie unica de taiere in cuburi, Bosch ProfiKubixx.

ProfiKubixx este singurul robot de bucatarie din lume, echipat cu un dispozitiv profesional, revolutionar, pentru taierea in cuburi. Salata de beouf, salata olivier, salata speciala cu crab, vinegreta sau salata de pui ? Nu va mai trebui sa trudesti deasupra mesei, pierzand ore in sir, pentru prepararea felurilor preferate. Aparatul va face totul pentru tine– rapid si frumos. Intr-o clipa, el va taia produsele care iti sunt necesare, fie ele legume fierte sau crude, carne fiarta sau cascaval, in cuburi ideal de egale cu dimensiunea de 8х8 mm.

Dar, acesta nu ar fi un Bosch autentic, daca avantajele inovatiei s-ar limita numai la atat ! Avand o putere de 800 W noul robot de bucatarie Bosch MCM5529 ProfiKubixx este capabil sa execute cele mai grele sarcini. Vasul sau de 3,9 l si blenderul cu capacitatea de 1,5 l permit lucrul concomitent, cu o cantitate mai mare de produse. Сu ajutorul unor discuri in intregime din metal iti va fi foarte usor sa tai legumele, sa razi cascavalul, nucile sau ciocolata. Iar daca ti-ai propus sa prepari un cozonac, chec sau diverse aluaturi, Bosch ProfiKubixx poate preparare pana la 2,1 kg aluat. 

Datorita presei universale pentru fructe, tomate sau legume fierte poti pregati usor o spuma de fructe sau un piure de legume. Pe langa toate acestea, cu ajutorul presei pentru citrice, in meniul tau va figura suc proaspat pe durata intregului an! 


Pentru mai multe detalii si o demonstratie video intrati pe site-ul  http://www.electrofun.ro .Aici veti gasi tot ce aveti nevoie intr-o casa,la preturi accesibile! 

Ti-a placut prezentarea produsului? Ai si tu unul asemanator acasa? ElectroFun te provoaca sa trimiti poze cu preparatele pe care le poti realiza cu un produs asemanator (chiar daca nu este de la acelasi producator) si poti castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de lei! Pune-ti imaginatia si iscusinta la lucru! Se vor premia cele mai reusite, dar si simpatice preparate. Mai multe detalii gasesti aici:  http://www.electrofun.ro/bucatareala 
Concursul se desfasoara in perioada 2-16 martie!
La concurs pot participa atat proprietarii blogurilor cat si vizitatorii,dar votarea se va face doar de bloggeri pentru a evita tentativa de frauda!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com