contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sfaturi Pentru Fese Perfecte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Este bine stiut faptul ca, femeile au tendinta de a acumula grasimi in zona feselor, a coapselor, a taliei. Din pacate, kilogramele nu pleaca asa de repede cum si vin. Nu exista solutii magice, care sa ne scape de kilogramele nedorite in timp record, dar exista solutii pe termen lung.

1. Mai putine calorii

Daca vretis a scapati de toata acea grasime nedorita din zona feselor, nu trebuie sa va infometati. De fapt, este simplu ceea ce trebuie sa faceti. Veti consuma mai putin, pentru ca mai putina hrana echivaleaza cu mai putine calorii, adica mai putine sanse a de a lua in greutate, de a depozita grasimi in organism. Asa ca, de fiecare data cand veti simti nevoia ca va este foame, consumati o portie mai mica de hrana, ideal este sa optati pentru mese sarace in calorii, ori produse ” fat free”.

2. Cardio

Ca sa ardeti grasimea nedorita trebuie sa va supuneti unui program de cardio bine pus la punct. Exercitile intense va ajuta sa slabit, nimic nu este mai benefic decat o sesiune intensa de exercitii cardio. Numai ca, nu toti putem sa ne supunem unui lung sir de exercitii cardio, ce sfideaza rezistenta. Asa ca, incepeti cu exercitii intense, pret  de cateva minute, urmai apoi de exercitii usoare, tot asa, pret  de cateva minute. Apoi continuati acest circuit timp de o jumatate de ora sau mai mult.

3. Un nou stil de viata

Incercati sa va schimbati stilul de viata, sa ajustati portiile cu mancare, sa detineti un control asupra caloriile consumate, sa faceti zi de zi sport, sa evitati sa serviti alimente fast-food, procesate, doar integrale, in combinatii inteligente. Si tinandu-va de dieta si sport veti reusi sa slabiti.

Mult succes!



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com