contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Snitele Prajite Si Coapte La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Ingrediente:


Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel
Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel ,din antricot de vitel si din piept de pui
2 oua
sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc
pesmet
Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...
Mod de preparare:
Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.
Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece.


Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul incins in prealabil cu 5-10 min.inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite cand sunt gata rumenite pe ambele se scot pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime.
In ambele cazuri vor iesi intre crocant si fraged si se pot servi cu orice fel de garnitura(piure de cartofi,crochete de cartofi,piure de conopida,piure de broccoli,cartofi natur,legume fierte, cartofi prajiti)si alaturi de salata preferata .Sunt delicioase.



Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com