contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Souffle De Caise

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Un desert ușor, rapid și de sezon

Ce îţi trebuie pentru 8 porţii
(poza1):
- 4 ouă
- 1 kilogram de caise
- 250 gr de zahăr pudră
- unt pentru uns formele
- coajă de lămâie, esență de rom (opțional)

Plan de lucru:
- pasăm caisele cu blenderul (poza 2)
- răzuim coaja de la jumătate de lămâie (poza 3)
- separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă (poza 4)
- frecăm gălbenușurile cu zahărul (poza 5), apoi adăugăm coaja de lămâie (poza 6), iar apoi pasta de caise (poza 7)
- amestecăm cu o lingură de lemn, iar apoi adăugăm spuma de albușuri (poza 8 ). Încorporăm ușor (poza 9)
- ungem formele cu unt (poza 10)
- turnăm compoziția în forme (poza 11), le punem într-o tavă de cuptor, în care turnăm apă până la jumătatea formei. Băgăm la cuptor aproximativ 25 de minute.
- poftă bună! (poza 12)

Timp de preparare:
40 minute
Preţ: 1 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12
Îndosariat la:Dulciuri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com