contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghettini Cu Crenvursti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


O reteta pentru copii mofturosi sau spaghettini facute intr-un alt mod...

* doi crenvursti
* spaghettini
* 5-6 rosii cherry
* un catel usturoi
* un sfert de ceapa blonda
* sare
* ulei de masline extravergine
* parmezan ras

 

Intii facem sosuletul cu rosii. Intr-o tigaie de prajit, punem la prajit cu putin ulei, ceapa  si usturoiul,  curatate,  spalate si taiate marunt impreuna cu usturoiul curatat, spalat si taiat marunt. Le prajim foarte putin, apoi adaugam rosiile spalate si taiate si un pic de sare, acoperim cu capac si lasam la foc mic (eu am avut rosiile de la congelator, asa ca le-am pus intregi, iar cind erau molcute le-am strivit cu o furculita) .
Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o jumatate de lingura de sare... iar intre timp... taiem feliute crenvurstii si bagam in ei usurel spaghettinile, cite 4-5 intr-o felie de crenvurste.

 

 

Atentie, nu trebuie sa fie prea groase feliile, iar spaghettinile trebuiesc bagate in felii doar in timp ce apa fierbe, altfel daca le bagam mai devreme, riscam ca ele sa se umezeasca si sa se rupa. Cind apa da in clocot, punem spaghettinile la fiert si le lasam pret de 4 minute (am folosit spaghettini pentru ca nu am vrut sa fiarba prea mult crenvurstii si sa se rupa). Scurgem apa, rasturnam peste sosul de rosii, asezam pe farfurie, presaram un pic de parmezan ras si... servim un copil alintat... O poza cu spaghettinile in varianta fara parmezan... Pofta buna !

 



Articol recomandat de danielaincucina.blogspot.com