contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Steluţe Umplute Cu Pastă De Peşte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ceva foarte simplu de preparat; am tinut neaparat sa le strecor in meniul de revelion, poate si pentru ca sunt fan infocat al foietajului :)
Am folosit 1 pachet de aluat pe care l-am decongelat, am decupat stelute cu forma de fursecuri, stelute pe care mai apoi le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute. Dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.
Pentru pasta de peste am mixat cca 50 g unt moale, 1 conserva de peste (am scurs pestele), zeama de lamaie, putin maghiran. Am mixat pana s-a alifiat compozitia. Mai adaugati unt daca doriti.
Pasta am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat dupa care am umplut stelutele. Le-am pastrat la rece, pana in momentul servirii.



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com