contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stir-fry Cu Ghimbir Si Nuci Caju

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Continuam seria "rapid si gustos" cu un stir-fry extrem de gustos. 


Este o mancarica care ne face zilele de post mai scurte si pe care putem sa o incercam atat la masa de pranz cat si la cina.
Timpul de executie este scurt, iar efectul este maxim.


Ingrediente pentru o portie: 50 gr taietei de orez, 2 linguri nuci caju, 100 gr amestec de legume (baby porumb, dovlecei, fasole verde, morcovi), 2 linguri ulei, sucul de la 1/4 lamaie, 1 lingura sos de soia, 1 cm ghimbir proaspat, 1/2 lingurita malai, sare, fulgi de chilli

Din suc de lamaie,  sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos.
Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.
 Atentie: se ard destul de repede!
Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa. 
Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.
Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.


Servim pastele alaturi de sosul de legume.


 Pofta buna!