contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Strudel Cu Dovleac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
aproximativ 1,5 kg dovleac ras se pune la calit cu zahar dupa gust.
se presara scortisoara si se amesteca cu 100g stafide.
eu am avut un dovleac care nu avea zeama deloc asa ca am mai pus apa cate putin
pt aluat:
600g faina, 120g untura de porc, 4 linguri zahar, 2 oua, un varf d ecutit sare, coaja de lamaie, 25g drojdie, 150ml lapte.
un galbenus de ou pt uns
untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie, si drojdia dizolvata in laptele caldut.
se framanta un aluat potrivit de tare. se lasa 20 minute sa se odihneasca.
aluatul se imparte in 3, se intinde fiecare bucata, se pune 1/3 dovleac si se ruleaza, se unge cu galbenus de ou, se coace la foc mic pt inceput apoi se da focul mai tare.





Articol recomandat de http://dianacakes.blogspot.com/2009/11/strudel-cu-dovleac.html