contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Strudele Cu Dovleac Si Nuci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru umplutura la strudele: 600 grame dovleac, 150 grame zahar tos, 2 batoane de scortioara, 200 grame nuci.
Pregatim dovleacul, il curatam de coaja.
Razuim dovleacul.
Eu folosesc batoane de scortisoara intregi pe care le macin.
Intr-o cratita calim dovleacul in putin ulei de masline, cu zaharul si scortisoara.
Dupa ce se raceste adaugam nuca si amestecam.
Reteta pentru aluatul de strudele o luati de aici.
Scoatem aluatul din frigider si il impartim in 2.
Intindem foaie subtite si punem umplutura de dovleac asa cum observati din poze.
Rulam pana la jumatate.
Procedam la fel si cu umplutura din partea opusa.
Taiem cu cutitul ce dimensiune vrem.
Punem strudelele in tava pe baza de silicon antiaderenta, presaram nuca macinata, apoi bagam tava in cuptorul incins la 175 grade pe gratarul din mijloc, pentru cca 40-45 minute.
Iata baza de silicon de care va spuneam.


Acest articol nu are voie sa lipseasca din bucataria dvs.
Baza se foloseste in loc de hartie de copt precum si ca baza de prelucrarea cocai.
Calitatea antiaderenta o face sa fie baza ideala.
Vreti sa stiti cum miroase...... mmmmmmmmm..... delicios! Asa arata dupa ce le-am scos din cuptor.
Pofta buna!