contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă-cremă De ţelină

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Tai cuburi o ţelină mijlocie şi un morcov, le prajesc cateva minute in 1-2 linguri de unt, apoi torn peste cuburi atata apa cat sa le acopere. După 10-15 minute mai adaug şi un cartof tăiat cuburi. Când se inmoaie cuburile, sting focul şi las să se răcească, dupa care folosesc mixerul de mana sa obţin un pireu. Mai torn peste pireu 1-2 litri (depinde de gust, mie nu-mi place dacă iese prea subţire sau prea groasă) de zeamă de carne (sau apă şi un cub de carne de vită), dupa ce dă in clocot mai pun şi un galbenuş de ou amestecat cu un pahar de smântână (sau dacă am friscă - fară zahăr!!!).


Articol recomandat de gulasunguresc.blogspot.com