contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Legume Cu Telemea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Această reţetă de supă am găasit-o într-o revistă de specialitate, şi, pentru că era vorba de supă şi de legume, am hotărât să o prepar.
Iese o supa consistenta, dulceaga, dar foarte gustoasă, în special pentru cei care apreciaza un asemenea fel de mâncare.
Avem nevoie de:
Legume: 1-2 cepe, 3 cartofi, 1 ardei gras galben şi unul roşu, 1 fir de praz, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 ţelină, 4 roşii, 200 g fasole păstăi.
Pătrunjel (preferabil verde)
150-200 g telemea de vacă.

Procedăm astfel:
- Spălăm şi tocăm cubuleţe legumele, după care le punem la fiert în 3 litri de apă.

- Roşiile le decojim si le dăm pe răzătoare, iar apoi le adăugăm în supă.

- După ce au fiert bine legumele, potrivim supa de sare (sau putem adăuga o lingură de vegeta) şi stingem focul.
- Servim supa fierbinte, cu pătrunjel proaspăt tocat pe deasupra şi telemea rasă.

Are un gust inedit şi este foarte uşoară. Poftă bună!



Articol recomandat de ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com