contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Mere Si Caramel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Ai nevoie de:
mere
aluat de patiserie
200g zahar
zahar vanilat

Mod de preparare: Merele se curata de coaja se taie in jumatate se scoate mijlocul apoi se taie sferturi.
Zaharul se pune la caramelizat cu 2 lingurite apa. Cand este caramel se pune in forma de tarta si se acopera forma cu caramelul inclusiv peretii acesteia.
Merele se aseaza in forma de tarta peste caramelul racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Invelim merele cu aluat de patiserie ca si cum le-am trimite la culcare si se da tava la cuptor la foc mic pana cand aluatul este auriu.




Se rastoarna tarta si se pudreaza cu zahar.


Dupa preferinta se poate servi cu inghetata.
Pofta buna!

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com