contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tartă Tatin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Eheee... asta-i una cu care am ameninţat mult şi bine. Mă şi mir cum a scăpat nebăgată în seamă atâta vreme! Adevărul e că se potriveşte mai mult atmosferei de toamnă, când merele sunt abia culese şi miros în toată casa... Dar nici cu ploia de afară nu mi-e chiar deşagă, aşa că-mi pot imagina că povestesc despre tarta mea la ceas de toamnă... Cum altfel?!... ar spune degustătorul şi fanul meu no.1.
Că până la urmă, dacă stau bine şi mă gândesc, cu preocupările mele din ultima vreme, asta am şi aflat: că timpul nu există în afara noastră! Lucky me!
Acu' e adevărat că unu şi cu unu fac doi, dar cine mai ţine minte cum am făcut-o pe doamna tartă Tatin? Şi dacă nu cumva am şi repetat-o... Bine, cu acelaşi eşec la răsturnare. Eu am dat vina pe tigaie, că nu a fost suficient de antiaderentă. Am voie să fac asta?! Şi dacă n-am, cine şi de ce să mă tragă de mânecă?! Deci tigaia e de vină pentru tot ce mi s-a întâmplat cu tarta asta. Mai puţin pentru faptul că a ieşit aşa bună! Ală a fost întreg meritul meu. Încă o dată... cum altfel?! :D
Ei, şi uite că am găsit şi soluţia! O las pe Rachel Allen să explice cum se face tarta. Până la urmă, şi pe mine tot ea m-a învăţat!
Numai când o aud cu cât entuziasm şi pasiune vorbeşte îmi ploua în gură de poftă. Cred că aş putea să mănânc şi ceva ce am considerat întotdeauna că nu-mi place dacă e făcut de Rachel. E cu adevărat grozavă!
So, let's play the video care se găseşte la adresa asta:
http://uktv.co.uk/food/video/aid/607552/videolistid/16/sr/10
din păcate nu, nu are funcţie pentru embed. Şi nici blogspotul funcţie de încărcare media prin link. Ne mulţumim cu instrumentele pe care le avem la dispoziţie, aşadar! Cum, de altfel, fac şi eu în bucătărie...
Deci am să ţin totul secret şi vă arăt doar fotografiile cu tarta mea Tatin. Care da, cum spune şi Rachel, e divinăăă!!