contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

To Spoon Or Not To Spoon?!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Da, asta a fost întrebarea. Hmm... Bineînţeles că da! Deşi tot spun asta de o vreme, se pare că nu fac nimic. Ei, pot să mă scuz că am lăsat lucrurile noi să intre în viaţa mea? Şi că m-am bucurat că nu am avut nimic de făcut? Până azi când mi-am dat seama că de fapt am foarte multe de făcut. Mi-am dat seama că viaţa aceea pe care mi-ar plăcea să o am, în care să am timp numai de pasiunile mele, în care să am tot timpul din lume la dispoziţie să fac numai ce-mi place e... ACUM!
Pentru că da, în perioada asta nu am nici o grijă şi nimic mai bun de făcut decât... ceea ce îmi place! Nu-i aşa că e grozav? Nu mai trebuie să aştept să mi se întâmple nimic. Pentru că cel mai minunat lucru deja mi se întâmplă. Încă o dată, ca să mă aud şi eu :D - am tot timpul din lume să-l dedic exact lucrurilor care îmi place să le fac.
La treabă care va să zică! :)
Am câteva reţete adunate între timp şi asupra cărora n-o să insist prea mult. Poate că nici nu-mi mai amintesc prea bine cum le-am făcut :)), dar o să pun măcar pozele. Că deh, sunt frumoase... :))