contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Toad In The Hole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Intai sa va spun ca ce am facut eu a fost mini-toad in the hole si am plusat si cu sos bun ramas de ieri, ba mai mult, nu am avut carnati de porc.

Slide1

Mai facusem de mult, tare de mult. Reteta asta e una din cele mai simple din lume, mai ales daca nu le faceti mini (da nici asa nu imi e rusine). Sunt efectiv carnati de porc in aluat de clatite. Iaca o poza de pe net.

sursa: rivercotage.net

Cat despre broastele noastre, intai si intai ca am facut aluatul (batter) cu bere, nu cu lapte, in rest, clasic, oua, faina, sare, piper. Nu am avut carnati de porc ci un polonez si, cum imi ramasesera libere trei locuri in trenul spre devorare, am pus si doua cubulete de cascaval in loc de carnat, sa vaz ce iese.

Slide2

Daca va intereseaza balarii despre originea numelui, Wiki nu stie, daca stiti, impartasiti.

Cert e ca cheese in the hole, bun de tot, dar cald. De fapt si rece a mers, dar cald parca e mai bun.

Slide3

Muscaciune, verso si “broastele” care au lasat ditamai gaura de jur imprejur, motiv pentru a dezvolta simplul potol englez.

Slide4

Sincer, umplut cu sosul ala care a beneficiat de tratament indelungat sau cu un alt sos in golul lasat, e mai misto decat varianta simpla. Si, cum spuneam, e mancare de puturosi daca faci in tava mare si de ciuguleala daca o arzi in asta de briose.

Slide5

De final, va las sa va zica ea cu botul ei:

Slide6