contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Pipote

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru tocanita de pipote avem nevoie de:
2 pungi pipote (sigur au in ele si inimioare)
4-5 cepe
1 lingura vegeta
sare, piper
suc de rosii
Pipotele se spala foarte bine, si se pun in tigaie cu ulei. Se adauga din cand in cand apa. Se tin pe foc cam 1 ora, pana cand intra furculita in ele usor..
Se adauga apoi ceapa tocata marunt, cine vrea poate sa puna si morcov ras, ardei gras . Se pune capacul la tigaie si se mai adauga apa fierbinte din cand in cand, pana cand ceapa aproape ca se topeste. Pune sucul de rosii si mai dam la foc mic inca 30 minute.
Se serveste cu piurre de cartofi sau pilaf de orez.



Pofta buna!!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com