contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tofu Pane Cu Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Tofu nu este pe lista preferată a meniului meu, dar o mananc cu placere cand am ocazia: Tofu este o branza de soia, un aliment sanatos şi foarte bun pentru cei care sunt la dieta. Eu am niste prieteni care sunt fani tofu si prin ei am ocazia sa mai mananc. Acum ca tot este perioada de post, m-am gandit ca-i o ocazie buna sa fac cateva retete cu branza Tofu. Se poate pregati cu orice sos sau topping, prajit sau pe aburi. Azi va prezint paneuri din tofu cu sos de rosii.

 

Ingrediente:
* 400 g branza Tofu         * 1 ou
* faina         * ulei de masline
* pesmet fin
* 2-3 rosii          * 1 ceapa rosie
* 1 ardei gras         * bulion
* 1 lingura amidon         * sare
* piper        * 1 lingura de zahar
* 1 legatura patrunjel

 


Mod de preparare:
Branza tofu se taie in bicati potrivite. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc bucatile de tofu, dupa ce au fost date prin faina, ou si pesmet. Se prajesc pe toate fetele. Se scot pe o hartie absorbanta.
Separat se pregateste un sos de rosii. Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata, rosiile decojite si taiate cuburi, ardeil taiat tot in cuburi. Se adauga si lingura de amidon si se lasa sa se prajeasca un pic apoi se stinge totul cu bulion.


Cand da in clocot se adauga o lingura zahar, sare si piper dupa gust. Dupa 2-3 clocote se poate lua dupa foc si se adauga patrunjelul tocat. Se servesc paneurile de tofu pe un pat de sos de rosii. Pofta buna!

 


Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com