contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Topul Jucariilor Pentru Copii (in Viziunea Parintilor Nostalgici)

articol scris de iulia_bada blog Baby Gogoshel

Trash |   2015-07-01 03:19:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De cand cu desenele animate, mai exact, cu reclamele de pe canalele de desene animate, Gogo a dezvoltat un nou tic, sa ii spunem asa: orice jucarie vede in reclame, indiferent ca este pentru fetite, Gogo ma cheama cu cea mai mare urgenta, de oriunde as fi prin casa, ca sa ma intrebe: Mami, cumparam si jucaria asta? oh, si asta?
La inceput am incercat sa ii explic de fiecare data ca ii vom cumpara daca va fi cuminte, daca vom avea banuti etc etc..partea proasta este ca ne-a mai prins uneori pe picior gresit si, in momente de urgenta (de ex. vorbesti la telefon cu o persoana importanta, in plan profesional etc etc), pentru a avea un moment de liniste, i-am adresat piticului raspunsul mult dorit: Bine, cumparam!
Ei, si de atunci am intrat in acest frumos cerc vicios..ca am ajuns sa ii promitem piticotului ca ii cumparam ba o bratara pentru fetite, un bebelus care vorbeste, un peste-robot, sclipici si alte nebunii..:)
 
 
In alta ordine de idei, daca as fi Gogo, in pielea si cu sufletul curat al unui copil, dar cu mintea matura (sper eu) a unui parinte rational, fiind, totodata influentata si de ceea ce mi-as fi dorit sa am in copilaria mea, din raiul jucariilor, iata pe ce as pune in ochii calitate de copil si iata ce i-as aproba, in calitate de mama: 
 
 
o casuta in miniatura - visul meu neimplinit al copilariei
 
 
http://www.edushop.ro/nagykep.php?cikkszam_lnk=HP%20E3402A&tmi=135&honnan=lista.php
 
 

 
 
 http://www.edushop.ro/nagykep.php?cikkszam_lnk=ABN%205004FK&tmi=340&honnan=lista.php
 
 
 
 
 
 

http://www.edushop.ro/lista.php?tmi=125&kereses=chitara
 
 
 
 
 
 
 
..asta este ce imi doresc eu pentru copilul meu..sau mai bine zis, ce mi-as fi dorit eu...cred ca sunt tentata sa transpun dorintele mele din copilarie asupra unui omulet distinct, cu o personalitate proprie si nu cred ca imi va iesi pasenta..Tu ce jucarii ai fi vrut sa ai in copilarie?
 
Copiii nostri dragi ne readuc in lumea copilariei dragi, in lumea magica a jocului si a jucariilor..si invariabil, oricat am vrea sa parem de intransigenti, piticii nostri dragi ne vor purta cu ei in aceasta lume, convingandu-ne sa le oferim darurile mult dorite.
 
 
Si daca tot stim ca vom cumpara ceva, haideti mai bine sa optam pentru JUCARII EDUCATIVE.
Magazinul online EDUSHOP.RO ne da ocazia, noua, parintilor, de a intra in imparatia minunata a copilariei si, totodata, de a-i educa pe copiii, prin JOC si JOACA!
Produsele provin de la aproximativ 50 de firme producătoare de instrumente educaţionale din douăzeci de ţări. Pedagogi de recuperare cu mare experienţă în materie au ales aceste produse, care există în gama ofertei EDUSHOP.
Calitativ, produsele sunt în conformitate cu normele şi regulile prescrise de Comunitatea Europeană.
EDUSHOP - Mai mult decât un magazin on-line de jucării  educative! Gasiti aici jucării de LEMN, jucarii pentru grădiniţa, instrumente MONTESSORI, mobilier pentru copii, jucarii pentru motricitate fină, percepere, jocuri de rol!
 
 
 
Voi pe ce jucarii ati pus ochii?