contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Cu Crem? Mascarpone

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

F?cut cu ocazia zilei socrului meu.
Am combinat blatul cu Inka ?i crema din mascarpone. Am mai avut nevoie de 250 ml fri?c? ?i de zah?r pudr? vanilat amestecat cu cacao.

Am pus folie alimentar? în forma de tort cu pere?i deta?abili.
Jum?tate din crem?.
Foaia de blat cea mai urât?.
Cealalt? jum?tate de crem?.
Blatul cel mai gros.
Am tras bine de folie ?i am sigilat astfel încât s? fie nivelat în func?ie de blaturi, nu de crem?.
?i la frigider cu el. Pentru cel pu?in 3-4 ore.
Al treilea blat a ajuns cam în halul acesta:
Buuuna. Aceste piese disparate au fost plimbate cam 100 ?i ceva de kilometri în portbagajul ma?inii.
La destina?ie am f?cut ?i asamblarea.
Am b?tut b?? cei 250 ml fri?c?.
Iat? ?i tortul necosmetizat:

Cu fri?c? pe margine ?i cu 12 mo?uri de fri?c? deasupra:
Cu triunghiurile de blat sprijinite înclinat pe mo?uri ?i cu un mo? suplimentar care s? acopere locul de întâlnire a triunghiurilor:
La final am pudrat cu un amestec de zah?r pudr? cu cacao.
Iat? ?i cum arat? în?untru:

Sursa: aici.

Articol recomandat de http://doisiunsfertlamasa.blogspot.com/2009/12/tort-cu-crema-mascarpone.html