contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Cu Cremă Mascarpone

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Făcut cu ocazia zilei socrului meu.
Am combinat blatul cu Inka și crema din mascarpone. Am mai avut nevoie de 250 ml frișcă și de zahăr pudră vanilat amestecat cu cacao.

Am pus folie alimentară în forma de tort cu pereți detașabili.
Jumătate din cremă.
Foaia de blat cea mai urâtă.
Cealaltă jumătate de cremă.
Blatul cel mai gros.
Am tras bine de folie și am sigilat astfel încât să fie nivelat în funcție de blaturi, nu de cremă.
Și la frigider cu el. Pentru cel puțin 3-4 ore.
Al treilea blat a ajuns cam în halul acesta:
Buuuna. Aceste piese disparate au fost plimbate cam 100 și ceva de kilometri în portbagajul mașinii.
La destinație am făcut și asamblarea.
Am bătut băț cei 250 ml frișcă.
Iată și tortul necosmetizat:

Cu frișcă pe margine și cu 12 moțuri de frișcă deasupra:
Cu triunghiurile de blat sprijinite înclinat pe moțuri și cu un moț suplimentar care să acopere locul de întâlnire a triunghiurilor:
La final am pudrat cu un amestec de zahăr pudră cu cacao.
Iată și cum arată înăuntru:

Sursa: aici.

Articol recomandat de doisiunsfertlamasa.blogspot.com