contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Fulg De Nea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Made by Liana



Am fost plecati la bunici anul trecut de sarbatori, astfel incat nu am pregatit nimic. Dar, cand ne-am intors la inceputul anului, m-am tot gandit la acest tort, plus ca ma astepta o cutie de mascarpone in frigider.
Reteta e aceeasi ca si la Tortul cu crema de mascarpone si krantz, dar fara krantz, ci cu un om de zapada, o saniuta si fulgi de zapada din plastelina de ciocolata alba si neagra.
Vroiam sa mai fac si un copil pe saniuta, dar n-am mai avut plastelina, plus ca nici fulgii de nea nu au inconjurat tot tortul, deci am ramas fara material.
Sigur ca tortul a fost gandit pentru soarele meu, Tudor si nici nu stiti ce fericit a fost cand a vazut omul de zapada ;-))))))
Tin in mod deosebit sa-i multumesc surioarei mele, Anastasia, care m-a ajutat cu photoshopatul pozelor facute seara, in bucatarie.Au iesit minunate! :* <3 Deci, tortul: Dupa ce am umplut tortul cu crema de mascarpone, l-am acoperit cu nuca de cocos

Apoi din plastelina alba si neagra am facut omul de zapada


si matura...am fixat plastelina de cioco neagra pe o scobitoare si iata coada, iar pe partea alba,cu colorant galben am trasat dungi pentru a simboliza firele de paie

si saniuta, nu mare lucru, cred ca orice copil de 4 ani poate sa faca la fel, dar in ciuda acestui lucru, mereu sunt intrebata daca eu l-am facut, de aceea am pus poze pt. ca toata lumea sa vada ca eu fac ceea ce pozez si mai confirm o data:DA, EU FAC!
Stelutelor le-am trasat linii cu autorul unei scobitori si le-am albastrit cu colorant

Seara l-am taiat, asa ca ziua l-am pozat astfel: mancat! ;-))))

O felie generoasa cu un fulg de nea