contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Hello Kitty

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Marti m-a sunat o fata, Roxana si mi-a zis ca ar vrea pentru joi un tort Hello Kitty, fiindca ii place foarte mult. Nu mai facusem niciodata un tort in forma de ceva, dar cand am auzit de HK nu am mai stat pe ganduri. Si eu sunt mare fan (si Razvi, dar mai bine lasam detaliile astea sa nu fie stirbita masculinitatea omului :P) si oricum aveam de mult in plan un asemenea tort, asa ca am acceptat fara retineri. Avem a lot of Hello Kitty stuff, de la accesoriu de la telefon, la PEZ, caietul meu (stundetesc, evident) pentru cursul de cofetar-patiser (pentru cei care nu stiu, eu fac un asemenea curs. Si arat intr-un mare fel cand printre toate tantile alea de acolo apar si eu cu ditamai caietul cu blue HK :D ). Evident, pixul e din aceeasi gama :P.
Si sa trecem la tort. Roxana mi-a zis ca o vrea pe Kitty cu funda roz, iar tortul sa fie cu mousse de cioco si mousse de visine.
Am facut un blat rotund, din care am decupat-o pe HK cu ajutorul unui sablon. Am imbracat tortul in fondant marshmallow, iar funda am facut-o tot din acelasi "material".
Si sarbatorita, Roxana, o fata foarte draguta si simpatica! Happy birthday, Roxana! ;)


Mi-a trimis poza si cu feliuta :D. Ea a zis ca i-a placut foarte mult. Atat ei, cat si invitatilor, deci mission accomplished!


Articol recomandat de noi2inbucatarie.blogspot.com