contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort -negresa Cu Nuca Si Cafea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


pt blat
8 oua
150g zahar
100ml cafea concentrata
200g unt
180g faina
100g nuci taiate bucatele
1 praf de copt
1 esenta de rom
pt glazura
100g ciocolata
50ml frisca
albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste.
adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit.
la urma punem si faina, praful de copt si nucile.
amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
facem testul cu scobitoarea si cand aceasta iese uscata inseamna ca blatul e copt.
il lasam deoparte sa se raceasca.
facem glazura: taiem marunt ciocolata, o punem intr-un castronel impreuna cu frisca si o topim in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi.
turnam usor glazura peste blat si ornam cum ne place.


Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com