contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Torturi 8 Martie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Da, stiu am promis ca o sa pun mai multe retete de mancare pe blog...shame on me, da' cine mai are timp de facut mancare...? Si mai ales poze :|.
Maine ma apuc din nou de gatit ca o sa fiu mai libera. Zilele astea am facut la torturi si praji in disperare. Si m-am gandit ca vreti sa le vedeti si voi :)

Daca vi se pare ca l-ati mai vazut pe asta, sa stiti ca nu e acelasi :D Asta e facut cu plasa de tzantzari :))) Adica cu textura, deh...


Am mai mentionat vreodata ca eu am o obsesie pentru floral brushes? :P Many times, I know! Well, asta e prima mea tentativa adevarata de facut floral brushes pe torturi cu royal icing (a carui consistenta nu cred ca am nimerit-o, dar asta-i alta poveste...). Ideea e ca am facut floral bush din mana, fara alte ajutoare. Nu e nici pe departe cum mi l-as dori eu, dar mi-a placut, chiar si asa imperfect cum a fost :)


Tortul asta a fost micut si e unul dintre preferatele mele. Am mai facut modelul asta pe tortul Alinei, dar cu alte culori. Si asta avea si textura(still plasa de tzantzari) :P.


Cadou de 8 martie, de la Dani si Beni pentru "fetele" casei. Cred :D


And a special one! Comanda am primit-o de la Lavi, o fata foaarte draguta, care mi-a zis ca ea si alti cativa prieteni vor sa faca un cadou mai deosebit. Sarbatoritul isi doreste din cate am inteles un Nikon D3F(ce-i drept, cine nu si-ar dori...? Si noi avem un Nikon. Furnicutza pe langa modelul mai sus mentionat, dar isi face treaba :) )Si daca tot nu puteau sa ii cumpere aparatul adevarat, trebuia sa fie macar ceva legat de asta. Si a fost unul "fake", pe un tort violet cu alb (culorile echipei Poli Timisoara).Am incercat sa imit originalul cat am putut eu de bine, sper ca sarbatoritului i-a placut :)


And the last one :)