contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Torturi Diferite

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am facut doar o postare, fiindca in ultima vreme am facut mai multe torturi si nu avea rost sa fac cate o postare separata pentru fiecare.

Primul tort l-am facut pentru tinerii bisericii Speranta. Sincera sa fiu, nu stiu exact care a fost evenimentul. In orice caz, a fost cel mai mare tort facut pana acum. A avut 6 kg si a fost tort de cioco, dar in crema am pus si nuca prajita macinata. Ideea era sa aiba o rama maro si sa fie scris pe el, ca si cum ar fi spatele unei poze.
Eu m-am straduit,sper ca le-a placut. :)


Am mai facut unul pentru Cipi, colegul lui Razvi. Evident, a fost cadou de Valentine's pentru sotia lui. Asta a fost cu fructe. Bravo, Cipi! Sa stii ca mie Razvi nu mi-a facut cadou niciodata asa tort frumos. :P


Apoi am mai facut un tort cadou, pentru o doamna, care a fost chiar cadou din partea fiicei :). A fost cu mousse de cioco amaruie si mousse de capsuni.


Tortuletul de Valentine's pentru Darius si Laura. Cu un 13 pe el, fiindca s-au casatorit intr-o zi de 13 si cu 2 bilutze pe el : una mare si una mica. In poza nu se vede, dar a fost micut, un pic mai mare ca un cd si a fost la fel cu mousse de cioco amaruie si capsuni. La multi ani, bilutzelor! :P


Si pe asta l-am lasat ultimul, fiindca a fost cel mai special dintre toate. A fost pentru fosta mea colega de banca din liceu, Ama (alias Flori, Vrabi, Randu, Ganda etc :D). Din pacate, nu am avut asa mult timp pentru decorat, asa ca am facut repede niste linii, din 3 nunate de verde si un buchetel de trandafirasi. Anyway, l-am facut cu drag si pana la urma a iesit dragutel, chiar daca eu aveam altceva in cap :) So, Ama dear, "la multi ani", sa fii fericita, sanatoasa si tot asa vesela as I know you :)


Cam asta a fost ce am facut eu in ultimele zile. Si mi-a placut :)

Articol recomandat de noi2inbucatarie.blogspot.com