contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Torturi Martie 3

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Greu weekend pentru mine. In ultimele 2 nopti am dormit doar vreo 3 ore pe noapte... multa munca, multa oboseala, dar s-a meritat :)
Primul, un tort Winnie, pentru Darius, un baietel care a implinit 1 an (as far as I rememeber :D) si caruia ii place Winnie.


Second, tort pentru Roxi. Am mai facut unul pt ea, astazi, pentru colegii ei de la work, si vreo 3 kg de minipateuri plus alte gustari sarate, dar nu stiu din ce motive blogspot-ul nu ma lasa sa incarc poza :| Revin cu ea mai tarziu.


Un tort de Florii, pentru tata si fiu, amandoi sarbatorind ieri ziua numelui. S-a vrut a fi o roata, am incercat sa o fac sa semene cat am putut eu de bine. Sper ca sarbatoritilor le-a placut :)


Tort cu sigla echipei de fotbal FC Barcelona, pentru un fan.


Tort vesel, pentru Doini. Decorul trebuia sa il fac in asa fel incat sa fie si pentru nepotica ei, de cativa anisori si pentru sot, care e Florin. Ce-i drept l-am facut mai mult pentru nepotica, dar sigur Florin a inteles situatia :)))


Si ultimul, pentru matusa mea, care e o Florica :)


Am mai facut inca unul pentru Vlad, dar am uitat sa il pozez :(( A fost in forma de inima, cu un "buchetel" de lalele pe el, pentru Diana, care e si Florentina de fapt.

Later Edit: Am reusit sa incarc si cel de-al 2-lea tort pe care l-am facut pt Roxi si Clau.