contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Concurs Si Ceva Mieuneala Publicitara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
_DSC3573
Nooo, s-o dus si luna aprilie. Iute mai zboara timpul, zau asa! Parca ieri era revelionul. Si uite ca zilele acestea, stam ca mustele la soare, copilasii deja sunt in pantalonasi scurti (caci e taaaare cald), ne zboara deja gandul la inghetata, pepeni, vacanta….
Zilele acestea m-am inscris si eu la Festivalul Blogurilor Gustoase. Am facut-o pur si simplu, fara sa ma astept sa castig, mi se pare o ocazie minunata sa mai cunosc bloguri interesante si sa ma cunoasca ele pe mine, adica sa ne cunoastem mai bine. Dar cum nu  vreau sa raman chiar ultima in listele unde sunt inscrisa, musai sa-mi fac niscaiva reclama. Asa ca ma “miaun” si eu: dragi prieteni virtuali, poate ma onorati si pe mine cu un votulet pe www.gustos.ro. Sunt inscrisa la doua sectiuni:
Feluri principale – maaaare concurenta, maaaaare- 65 de concurenti si o groaza de retete care de care mai apetisante. Eu m-am inscris cu retetele de mai jos, ca sa le vedeti in concurs, da-ti click pe oricare dintre fotografii si va “teleporteaza” direct acolo - va trebui sa ma "cautati" putin, blogurile sunt in ordine alfabetica.
Curry de pui indian_DSC2262
_DSC1118
A doua tura – m-am inscris la Bauturi. Anul acesta am incercat cateva bauturici destul  de simplu de facut dar mmmmm, delicioaseeeeee. Poate le-ati incercat, v-au placut si-mi dati si mie un votulet. Suntem mai putini concurenti la sectiunea asta, doar noua. Si ca sa va fac, pofta – niste poze. Dati-I click pe oricare dintre ele si ajungeti fix unde puteti sa le votati. Multamim muuuult de tot!
_DSC3295
_DSC2804
_DSC2900