contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Voi Cum Ați Proceda?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Era într-o sâmbătă după-masă (nu în România), când acasă nu mai aveai ce face, ne-am hotărât să plecăm la plimbare. Ne oprim într-un mare centru comercial . Ne plimbăm, ne uităm în vitrine , lume multă, ce poți face într-un astfel de centru?
Când deodată vine la mine un băiețel cam de vârsta Găbiței cu o falcă-n cer și una-n pământ , cu ochii plânși și lacrimile șiroaie strigând: L-am pierdut pe tati!!!
Eu nepricepând ce zice, mai ales că la câțiva metri mai încolo era un spectacol , mă aplec să aud ce zice și mă și ia de mână. Văzând că s-a pierdut de tatăl lui ,aveam deja gândul să intru în magazinul în fața căruia eram să-l duc la o vânzătoare pe care o ochisem deja. Mă gândeam că știe ea ce să facă doar s-a mai confruntat cu astfel de situații.
Ce să vezi în magazin? Soțu' care când s-a întors parcă a văzut o fantomă. Nu, mai grav. Un extraterestru! Nuuu și mai grav EU cu un alt copil de mână! Începe:
Ai înnebunit? Te pot acuza că ai furat copilul mai ales că nu ne prea suportă (ca popor).Ai chef de probleme?
Derutată încercam să las copilul de mână dar el mai tare mă strângea. Au fost câteva clipe în care n-am știut cum să reacționez când în magazin intră un bărbat zâmbind, cu mâinile în sân, cu ziarul sub braț și copilul fuge la el! Huuuu! am răsuflat eu ștergându-mi deja fruntea . Scăpasem de problemă!
Tatăl îmi mulțumește politicos și îmi spune că i-a dat copilului o lecție(pe care sunt sigură că n-o uită) pentru că tot fugea de lângă ei(părinți).
 Toată "acțiunea" a durat 5-6 minute pe care nu le pot uita.  A trecut mai bine de 1 lună și eu mă tot gândesc dacă am făcut bine. Voi ce credeți ?