contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

1 Mai Muncitoresc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu sunt retete, poze restante, curatenia de primavara, yay, yadayada, blabla.

Am si o reteta pas cu pas, sa vad de o reiau, e de cartofi prajiti la cana, e asa de importanta ca e posibil sa o scriu separat.

Sa incepem cu treburile mai neplacute, curatenia de primavara.

Slide1

S-a rezolvat, nema par pe caine, nema par in casa, sa mai aud carcotasi ca ii mananc de vii. Desi unii din carcotasi cica au avut capuse intre buci, cainele meu nu a avut, asa ca e mai bine ca aia de comenteaza de sus sa nu dea purici potaii.

Faza simpatica, pe bancile din parc, betonate, vopsite mov bombon, au pus pamant, ca sa puna flori, e un balamuc in cartier, are primarele bani in plus. Ce e haios? Ca pana pun ei flori au iesit droaie de ciuperci. Ce nu e haios e ca nu stiu daca sunt comestibile.

Slide2

Este explozie in natura, e totul superb, sublim, verde. Cei mai misto sunt castanii infloriti dar nu am avut aparatul la mine de cate ori am iesit, asa ca pozez busu.

Slide3

Din punct de vedere total neculinar (reteta de cartofi prajiti nu v-o dau inca, ma mai gandesc) am serbat cu o imitatie de mici si cartofi si mustar.

Slide4

Cum ar veni ne-am distrat facand din carnat mici (ca si ei au facut din mici carnati, istoric vorbind) dar la final, le-am mancat dupa trendul creat pe care din nefericire nu l-am inregistrat la OSIM. La cana, logic.

Slide5

Si ca desert, dupa micii la cana, niste clatite. Banale, ou, faina, niste branza cu smantana in compozitie, ca aveam in plus, lapte si sare.

E misto cu cana de mixer ca dozezi fara sa mai muraresti polonicul.

Slide6

Prima am umplut-o cu liptzoi si dulceata de cirese amare. The belea.

Slide7

Mai aveam in plan eclere, mai vad eu, e asa misto afara ca tot dam ture printre pomi. Dar sigur stiti cum se fac eclerele si nu stati dupa mine. Cartofii prajiti o sa vi-i explicitez in amanunt cand o sa am lipsa de chef de stat in parc, e destul de complicat de realizat. Poate reusesc sa explic si pusul in cana, nu stiu daca ma pricep asa de bine.

rororo