contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

4 Luni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

_DSC0085_DSC0084_DSC0072

Cea mai mare realizare a acestei luni: bascularea pe burtica. Doar o secunda m-am intors de la el si iete, piticul era pe burtica, gangurind cu incantare. Peste cateva zile, il las in patutul lui ca sa fac un dus, cu caruselul pornit, muzica frumoasa, ursuleti rotitori si numai ce-l aud peste un sfert de ora cand faceam baie urland de mama focului. Ies cat pot de iute pe sub dus, cand imbracam halatul, nu-l mai aud, ma gandesc ca a adormit, zic sa-l verific. Il gasesc departisor de unde-l lasasem, cu mainile si piciorusele in afara patutului, printre gratii, cu capsorul atat de bine infinpt intr-o gratie incat ii lasase o urma ca un santulet in frunte (a disparut peste cateva ore) si cu o mutricica spasita si vinovata pe fatuca.

Este un papacios (cu exceptia ultimelor zila cand a avut probleme cu burtica), doarme bine noaptea (Doamne ajuta!),  ii place sa stea in compania celor mari, motiv pentru care este in permanenta campanie de cucerire a persoanelor care i se ivesc in cale: de obicei cu un zambet larg si bucuros si cu niste chiuituri entuziaste a rezolvat problema.Laughing out loud

Este un mare povestitor si are tot timpul ceva de spus, inganand convingator cu gurita.

Saptamana viitoare, dupa ce scapam de problema cu burtica, in cepem diversificarea. Eu vreau sa incep cu supica de morcovel, bunica propune marutul cu biscuit. In fine, mai deliberam.


Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com