contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Fost Craciunul !

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

L-am asteptat pe Mos Craciun si nu l-am asteptat degeaba:am sa va arat ce am primit,legat de culinareala.

Astea 3 minicocote,de la Lecreuzet,pe care mi le-am dorit de multa vreme.De cand le-am vazut pe blogul Mayei. Si iaca le-am primit.Tare am mai fost fericita.Parca as fi primit cine stie ce bijuterie .

Am mai primit si mini formele astea de tarta,care sunt elegante si delicate si termomentrele de cuptor si friptura,care iarasi sunt foarte utile.Fripturile trebuie sa iasa perfecte acum.
Am mai primit cadouri care m-au bucurat tare,mai ales cele de la baiatul meu,dar astea n-au legatura cu culinareala .Asa ca am fost tare emotionata si fericita.
Pozele nu sunt prea grozave,le-am pozat imediat ce am deschis cutiile,da'intelegeti voi ce vreau eu sa zic.
Am avut prieteni dragi la masa de ajun de Craciun,care,o parte din ei erau americani,asa ca am avut un Craciun traditional: salata boeuf,toba,lebar,carnati,icre de crap si pastrav,pestisori afumati cu sos scordolea grecesc (asta a fost facut de Alex,care si-a petrecut 8 luni,anul asta in Grecia),a doua zi am avut pastrav afumat (nu de alta da'am uitat de el) ,sarmale,friptura de porc inecata intr-un sos de whiskey,ghimbir si usturoi(reteta lui Alex,cand am vazut cat chivas regal pune,imi plangea sufletul )salata Caesar ca si garnitura.

 


La dulciuri am avut,cozonac binenteles,cornulete cu rahat,ischler,prajitura mimoza si in ziua de craciun tarta de ciocolata cu biscuiti oreos,care pare ca e preferata lui Tudor.A primit-o chiar in cutie pe post de cadou de la Mos Craciun.


Mihaela a venit cu un cozonacel plin de peripetii ,dar totul e bine cand se sfarseste cu bine.


Bigi ,Ileana,Edith dragilor,Sever si Dinu va saluta !!!!!!!! si noi ceilalti  pe langa ei !



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com