contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Inebunit Dihorul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Zghiara ca boul. Oare zghiara o fi tot un cuvant dacic, cum e dezghina, de exemplu? Io tot vreau sa va arat borsul de opeste si micii. Mai incerc.

Ideea e ca borsul aistuia de peste e cu cartofi, rosii, morcovi si marar. Toti cica: nu asa se face. Nu s-o face, da ii bun.

Pret de meniu (bors, nu mai stiu ce fel doi si clatite, 15 lei).

Ia sa vedem ce reusim sa urcam.

Sunt in training, cursuri: rabdare, tutun si o chestie pe care as numi-o visinata daca nu ar fi facuta din cirese amare si mure. Ca e plin pe aici.

Oricum e de bine, ora de manele de pe malul marii s-a incheiat, in afara de dihor si trei greieri beti plus melcii care, vorba aia, tusti pe langa tine, nimica. Bine, Casi care se pune in calea fericirii mele, dar nu se pune. Ia sa vedem ce mai reusesc sa urc. Tii si ce poze faine imi iesira, dar netul, nu si nu, betmen.

Auzi la ei, ca upgrade si va oferim, vorba bancului cu sanii, sani pupi in coor.

Incerc sa ma mentin pe linia de plutire, sa vedem cat mai dureaza (ma oftica, au si o platforma de porc si nu imi dau seama exact ce poze pun, dar nu ma las).

Cirestato-murata aia face toti banii, sa vezi ce pumni isi ia casi daca imi mai blocheaza calea catre ea.

Ca maine o pozez.

Dihorul ala e tembel, cum kilele mele ma nimeresc pe mine numai jivine urlatoare, nu stiu. PE pariu ca incep si pisicii sa zghiere. Dar am tricou cu Bulldog englez, le sperii. Ati auzit vreodata un dihor care de trei ore chiuie?

Hai ca mai incerc o poza.

hehe, se mictioneaza motoristii ambitiosi pe dihor, fac mai multi decibeli decat minune ala, cand il apuca urlatul.

cu mult tupeu, mai incerc o poza.

Suberecii, dobrogenele, hamsii (aiurea, sunt din aia de la sel si anume gross), hanusi botezati guvizi, la loc de cinste. Io rabdare sa va arat mai am si incerc, dar sa vedem cum stam cu bateria.

A, sa nu uit, luati viata in piept si nu credeti ce dau la TV, da? Reporterii (exceptand-o pe riverica) trebuiesc starpiti, incerc sa vorbesc frumos, dar autostrada lor m-a costat mai multa benzina ca drumul vechi, daca nu v-am zis, pregatiti-va sufleteste. Desi e haios, sunt destule accidente cat sa nu te plictisesti.

Incercam inca o poza? Ca dihorul chiauna langa Casi si asta doarme ca o vita.

Cu mult noroc, o sa vedeti si pozele, cu bafta mea, vezi sa nu. rororo